RSSВерсія для друку
МОЗ України запрошує лікарів до обговорення правил професійного ліцензування
08.05.2019

14 травня 2019 р. у Харкові відбудеться публічна консультація для лікарів, керівників закладів охорони здоров’я і управлінців у сфері охорони здоров’я з Харківської, Луганської та Полтавської областей. Фахівці разом з експертами Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України планують обговорити нові правила, за якими працюватимуть українські лікарі.

Для кого зустріч і як взяти участь

На зустріч запрошуються лікарі, керівники медичних закладів і управлінці у сфері охорони здоров’я з Харкова та Харківської, Луганської, Полтавської областей. Фахівцям, які мешкають не у Харкові, передбачена компенсація проїзду. Зустріч відбудеться 14 травня з 12:30 до 16:00. Для участі у публічній консультації необхідно заповнити заявку за посиланням.

Які питання обговорюватимуть на зустрічі

На публічній консультації МОЗ України презентує концепцію ліцензування лікарів і впровадження безперервного професійного розвитку. Також разом з лікарями представники профільного міністерства обговорюватимуть ключові аспекти змін:

Напрацювання консультації будуть враховані в процесі підготовки відповідного законопроекту. Нагадаємо, проект Концепції професійного ліцензування лікарів в Україніпройшов громадське обговорення, його підготовлено до розгляду Кабінетом Міністрів України. Запровадження професійного ліцензування лікарів є компонентом середньострокового плану пріоритетних дій Уряду на період 2019–2022 рр.

Джерело-https://www.umj.com.ua/article/141898/moz-ukrayini-zaproshuye-likariv-do-obgovorennya-pravil-profesijnogo-litsenzuvannya

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...