RSSВерсія для друку
МОЗ України формує команду однодумців
27.04.2015

Якісні зміни у системі охорони здоров’я відбуваються сьогодні майже у всіх напрямках діяльності відомства. Один з найбільш важливих – кадрова політика. Системі охорони здоров’я вкрай необхідні фахівці, які не лише розуміють необхідність реформ, а й готові поділитися для їх втілення своїми професійними знаннями та досвідом.

З цією метою МОЗ України оголошує про початок прийому резюме від фахівців за такими напрямами роботи: медицина, фармація, економіка, юриспруденція у сфері охорони здоров'я, реформування системи охорони здоров'я, кадрове забезпечення галузі охорони здоров'я. Свої резюме просимо направляти на електронну адресу: vakansiimoz@moz.gov.ua. У супроводжувальному листі просимо коротко повідомити про рівень своєї кваліфікації та очікуваний напрям роботи.

При подачі документів також необхідно враховувати відповідність своєї кандидатури вимогам законодавства України до посади державного службовця, зокрема Законів України «Про державну службу» та «Про засади запобігання і протидії корупції».

«Нині українська медицина потребує лідерів в управлінні, лідерів в менеджменті, які здатні організувати фахівців та досягати реальних результатів. Саме такої кадрової політики МОЗ України буде прагнути досягти, аби залучити в медичну галузь професіоналів найвищого ґатунку», - коментує оголошення Перший заступник Міністра охорони здоров’я України Олександра Павленко.

Джерело: http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20150424_d.html