RSSВерсія для друку
МОЗ та ЮНІСЕФ розпочали всеукраїнську кампанію на підтримку вакцинації проти COVID-19
30.06.2021

Міністерство охорони здоров'я разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та партнерами розпочали національну кампанію “Захищені”, яка розповідає про переваги вакцинації від COVID-19 через історії українців, які вже отримали щеплення.

Кампанія покликана через особисті історії показати, чому важливо вакцинуватися, та мотивувати інших захистити себе від COVID-19. ЇЇ героями, яких невдовзі побачать по всій країні, є пенсіонери, лікарі, освітяни, соцпрацівники, люди з супутніми захворюваннями, релігійні лідери й працівники критичної інфраструктури.

Кожен з них вакцинувався із різних причин, але тепер усі вони  —  захищені і готові через особисту історію показати іншим, що вакцинація від COVID-19 — це безпечно, ефективно і дає можливість повернутись до звичного життя. «Вакцинувалась, щоб бачитися з онучкою», «Вакцинувався, бо хочу знову подорожувати», «Вакцинувалась, бо для хворих на діабет - це єдиний порятунок», — кожен з них показує важливість вакцинації через персональний досвід.

Обличчя героїв з прямою мовою про те, що найбільше мотивувало отримати щеплення, невдовзі з'являться на зовнішній рекламі у різних містах і оживуть у соцмережах. Їхні історії можна буде почитати у спецпроєкті від видання The Ukrainians, а також почути на радіо.

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...