RSSВерсія для друку
МОЗ та GIZ обговорили плани щодо подальшої співпраці
05.04.2011

1 квітня 2011 р. в Міністерстві охорони здоров'я України відбулася зустріч Голови Державної служби України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань Олександра Федька з керівником програми GIZ "Профілактика ВІЛ/СНІДу у Східній Європі" Мартіном Каде .

У зустрічі також взяли участь представники Комітету з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та іншим соціально небезпечним хворобам МОЗ України та делегація німецької державної агенції технічного співробітництва (GIZ).

Під час зустрічі сторони обговорили стан двостороннього співробітництва в рамках меморандумів стосовно проектів "Німецько-український проект профілактики ВІЛ/СНІД" та "Німецько-української партнерської ініціативи з питань подолання ВІЛ/СНІД" та питання їх реалізації, а також подальші заходи щодо спільного впровадження Національної інформаційної кампанії з профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу "Не дай СНІДу шанс!".

Метою інформаційної кампанії є сприяння скороченню темпів поширення епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу в Україні шляхом проведення широкомасштабних інформаційних заходів серед молоді.

Дана інформаційна кампанія сприятиме поглибленню обізнаності населення щодо ризиків інфікування ВІЛ та шляхів захисту від інфікування, підвищенню мотивації населення дотримуватися відповідальної поведінки та зменшенню дискримінації людей, що живуть з ВІЛ/СНІДом.

Детальна інформація на сайті:

http://www.moz.gov.ua