RSSВерсія для друку
МОЗ розтлумачує нові Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з медичної практики
06.02.2013

В державі затверджено нову редакцію Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики. Нові правила затверджено відповідним Наказом МОЗ України від 30 листопада 2012 року № 981 "Про внесення змін до наказу МОЗ України від 02 лютого 2011 року № 49", зареєстрованого у Міністерстві юстиції України від 20 грудня 2012 року за № 2131/22443 та опублікованого в Офіційному віснику України 8 січня 2013 року за № 100.

Згідно зі статтею 8 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" Ліцензійні умови є нормативно-правовим актом, положення якого встановлюють кваліфікаційні, організаційні, технологічні та інші вимоги для провадження певного виду господарської діяльності.

Суб'єкт господарювання зобов'язаний провадити певний вид господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню, відповідно до встановлених для цього виду діяльності ліцензійних умов.

Ліцензійні умови та зміни до ліцензійних умов підлягають оприлюдненню у порядку, встановленому законодавством, і набирають чинності через десять днів з дати державної реєстрації нормативно-правового акта, якщо в ньому не передбачений пізніший строк набрання

Пунктом 2.6 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики (далі - Ліцензійні мови) передбачено, що "використання одного приміщення за різними функціональними призначеннями не допускається".

Джерело