RSSВерсія для друку
МОЗ продовжить співпрацю з USAID в напрямку боротьби із соціально небезпечними хворобами
28.03.2014

Спільна проектна діяльність МОЗ України та Регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з питань боротьби з ВІЛ-інфекцією/СНІД та туберкульозом, а також розвитку репродуктивного здоров’я буде продовжена відповідно до нових напрямків реформування, що здійснюватимуться в медичній галузі.

Про це йшлося під час зустрічі Міністра охорони здоров’я України Олега Мусія з представниками USAID в Україні: Джедом Бартоном ‒ директором Місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, Білорусі та Молдові, Чарльзом Лерманом ‒ начальником Відділу програм у сфері охорони здоров’я та Чарльзом Вітеком ‒ директором представництва Центру з контролю та профілактики захворювань США в Україні.

На думку міжнародних представників, напрямки, в яких працює місія, є надзвичайно важливими, і зокрема, завдячуючи їх реалізації, Україна є одним із лідерів скорочення поширення епідемії ВІЛ/СНІДу та туберкульозу серед населення. Проте заходи з їх реалізації тривають і потребують подальшої уваги з боку нового керівництва МОЗ України.

 

Детальніше:

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...