RSSВерсія для друку
МОЗ позбавив ліцензії два приватні медичні заклади
01.08.2012

Рішенням Експертно-апеляційної ради при спеціально уповноваженому органі з питань ліцензування - Державній службі України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва від 7 липня 2012 року було відмовлено у задоволенні скарг ТОВ "Клініка "Доктор Хаус" та ТОВ "Тест" щодо неправомірних підстав для прийняття рішень Ліцензійною комісією МОЗ України в частині анулювання ліцензій на здійснення господарської діяльності з медичної практики, виданих зазначеним товариствам. Про це АМН повідомили у прес-службі МОЗ.

Таким чином, за рішенням Ліцензійної комісії МОЗ України анульовано ліцензії на здійснення господарської діяльності з медичної практики:

1. ТОВ "ТЕСТ" (м. Запоріжжя, вул. Щаслива, 1) серії АВ № 367236 від 03.08.2007 на підставі акта "Про неможливість ліцензіата забезпечити виконання Ліцензійних умов, встановлених для господарської діяльності з медичної практики".

2. ТОВ "Клініка "Доктор Хаус" (м. Київ, вул. Ніжній Вал, 19/21-Л) серії АВ № 492938 на підставі акта "Про неможливість ліцензіата забезпечити виконання Ліцензійних умов, встановлених для господарської діяльності з медичної практики.

Джерело:

http://amn.net.ua/ukr/news/events/10584