RSSВерсія для друку
МОЗ надаватиме три платні адміністративні послуги
10.06.2011

Міністерство охорони здоров'я України буде надавати три платні адміністративні послуги. Про це йдеться в проекті постанови "Про затвердження Переліку платних адміністративних послуг, які надаються Міністерством охорони здоров'я, та розмір плати за їх надання", який сьогодні ухвалив Кабінет Міністрів України.

Послуги стосуватимуться видачі, переоформлення ліцензій і видачі копії та дубліката ліцензій. Перша послуга стосується ліцензій на медичну практику, друга - ліцензій на переробку донорської крові та її компонентів, третя - реєстрації (перереєстрації) з видачею посвідчення лікарських засобів, радіоактивних (крім радіоактивних) лікарських засобів, діагностичних засобів, простих або складних (галенових) препаратів з рослинної лікарської сировини.

Крім того, Уряд схвалив проект постанови про платну адміністративну послугу, яка надається Державною інспекцією з контролю якості лікарських засобів МОЗ України та розмір плати за її надання. Це стосується ліцензування виробництва лікарських засобів, оптову, роздрібну торгівлю лікарськими засобами.

Відповідні проекти було розроблено з метою удосконалення державної політики у сфері надання адміністративних послуг, а також на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 5 січня 2011 року №33 "Деякі питання надання адміністративних послуг" і ряду інших доручень Уряду.

http://www.moz.gov.ua