RSSВерсія для друку
Міжрегіональний тренінговий центр з питань ВІЛ-інфекції/СНІДу відкрили у Вінниці
24.07.2012

 На базі Вінницького обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом відкрито міжрегіональний тренінговий центр. Про це УНН повідомили у прес-службі Держслужби з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань.

Центр було створено  в рамках виконання програми гранту 10 раунду Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією одним з основних реципієнтів, яким є ДУ "Український Центр СНІДу МОЗ України".

Відкриття тренінгового центру стало результатом співпраці між Вінницьким національним медичним університетом ім. М.І. Пирогова та Вінницьким обласним центром профілактики та боротьби зі СНІДом на виконання Загальнодержавної програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2009 – 2013 роки (Закон України від 19.02.2009 № 1026-VI) та Концепції Загальнодержавної програми "Здоров’я – 2020: український вимір".

Джерело: 

http://www.unn.com.ua/ua/news/834502-migeregionalniy-treningoviy-tsentr-z-pitan-vil-infektsiyifraslsnidu-vidkrili-u-vinnitsi/