RSSВерсія для друку
Міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова зустрілась з Директором відділу інфекційних хвороб ЄРБ ВООЗ Гунелом Р. Родьє
28.08.2013

У Міністерстві охорони здоров’я України відбулася робоча зустріч Міністра охорони здоров’я України Раїси Богатирьової з Директором відділу інфекційних хвороб, безпеки громадського здоров’я та навколишнього середовища Європейського Регіонального Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я (ЄБР ВООЗ) Гунелом Р. Родьє.

Учасники зустрічі обговорювали можливість співпраці у сфері імунопрофілактики, боротьби з інфекційними захворюваннями, безпеки харчових продуктів та виконання в Україні міжнародних медико-санітарних правил (ММСМ).

«Для нашої держави питання боротьби з інфекційними хворобами та імунопрофілактики є одними із найважливіших в контексті захисту здоров’я населення, - наголосила під час зустрічі Раїса Богатирьова. - Загальнодержавна програма імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2009-2015 роки – пріоритетний національний проект у сфері охорони здоров'я, згідно з яким значний обсяг заходів та, відповідно, фінансових витрат запланований на імунізацію населення».

Джерело