RSSВерсія для друку
Міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова зустрілась з Послом Королівства Данія в Україні пані Мерете Юль
28.08.2013

У Міністерстві охорони здоров’я України відбулася робоча зустріч Міністра охорони здоров’я України Раїси Богатирьової з Послом Королівства Данія в Україні пані Мерете Юль.

Учасники зустрічі обговорювали можливість співпраці у сфері імунопрофілактики: зокрема щодо розширення портфоліо вакцин та запровадження проекту нової протитуберкульозної вакцини та нових тестів для шкіри С-Тb. Також йшлося щодо можливісті прямого постачання в Україну Державним інститутом вакцин Данії данських БЦЖ-вакцини та Туберкуліну PPD RT 23.

«В Україні створена та працює Національна технічна група експертів з питань імунопрофілактики, до якої увійшли фахівці МОЗ України, наукові співробітники інститутів Національної академії медичних наук України, провідні спеціалісти у галузі медицини, представники Бюро ВООЗ та ЮНІСЕФ в Україні. Опрацьовуються питання розробки комплексної інформаційної стратегії імунопрофілактики, план її реалізації з залученням ВООЗ та ЮНІСЕФ», - сказала Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова.

Детальніше