RSSВерсія для друку
Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова зустрілась з Міністром охорони здоров’я Cловацької Республіки Зузаною Зволенською
01.10.2013

У Міністерстві охорони здоров’я України відбулася робоча зустріч Міністра охорони здоров’я України Раїси Богатирьової з Міністром охорони здоров’я Cловацької Республіки Зузаною Зволенською. Учасники зустрічі обговорили можливість співпраці у сфері медицини.


«Ми готові до подальшого зміцнення договірно-правової основи нашої співпраці у сфері медицини, – сказала під час зустрічі Раїса Богатирьова. – Вже найближчим часом ми висловимо свою думку щодо запропонованого словацькими партнерами проекту Плану співробітництва між Міністерством охорони здоров'я України та Міністерством охорони здоров'я Словацької Республіки в галузі охорони здоров'я на період 2013-2017 рр».


Сторони обговорили такі напрямки українсько-словацького співробітництва, як обмін досвідом та делегаціями фахівців у сфері охорони здоров’я, підготовку медичних кадрів – на рівні вишів і на рівні післядипломної освіти, співпрацю в фармацевтичній галузі та інші. «Ми раді будемо бачити в наших вузах словацьких студентів і готові надавати всебічну післядипломну підтримку словацьким лікарям», – зауважила Раїса Богатирьова.

Детальніше  www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20131001_b.html