RSSВерсія для друку
Міністр охорони здоров'я Олександр Аніщенко закликав громадськість до спільної роботи
27.05.2011

Реформи в системі охорони здоров’я впроваджуються заради людини. На цьому наголосив Міністр охорони здоров’я України Олександр Аніщенко під час засідання Громадської Ради при МОЗ України, на якому розглядалися питання щодо реформування, проблем і перспектив розвитку системи охорони здоров’я України.

«В Комітеті з економічних реформ при Президентові України де чітко прописана програма реформування медичної галузі. Міністерство охорони здоров’я України намагається остаточно виконувати цю програму. Ми створили робочу групу по розробці законодавчих актів. Насправді, це тяжка робота, але сьогодні ми вийшли на фінішну пряму і в нас 4 законопроекти вже відправлені до Кабінету Міністрів України. Два з них вже схвалені Урядом. Під час напрацювання цих законопроектів ми радилися з нашими колегами з регіонів. Вони вносили свої пропозиції і свої зауваження. Напрацьовані документи – це квінтесенція, узагальнення всіх інтересів», - зазначив очільник Міністерства.

«У нас серйозні плани щодо майбутніх перетворень і я вас закликаю до спільної роботи, до якої я відкритий. Все відразу змінити нам не вдасться, але крок за кроком ми впровадимо зміни до системи охорони здоров’я», - підкреслив Міністр.

 

Прес-служба МОЗ України