RSSВерсія для друку
Медико-правова спільнота обговорила проблеми і перспективи правового забезпечення професійної діяльності медичних працівників
21.06.2012

У Міністерстві охорони здоров'я України відбувся круглий стіл "Правове забезпечення професійної діяльності медичних працівників: проблеми та рішення", присвячений питанням нормативно-правового забезпечення медичної діяльності в умовах перетворень у системі охорони здоров'я, а також проблемам захисту професійних прав медичних працівників.

Організаторами заходу виступили Міністерство охорони здоров'я України, Громадська Рада МОЗ України, Інститут медичного і фармацевтичного права та біоетики Академії адвокатури України та ВГО "Українська медико-правова асоціація". Також в обговоренні взяли участь представники Правління ВГО "Спілка захисту прав пацієнтів "Здоров'я нації", інші фахівці, лікарі.

Під час круглого столу заступник директора Департаменту правового забезпечення та міжнародної діяльності Міністерства охорони здоров'я України Олександр Морачов проаналізував зміни у нормативно-правовому регулюванні медичної діяльності, спрямовані на покращення якості медичної допомоги в Україні та підвищення рівня захищеності прав пацієнтів і медичних працівників.

 

Джерело:

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20120620_2.html