RSSВерсія для друку
"Медицина і право" на Книжковому ярмарку
16.09.2011

Маємо приємність повідомити, що активним учасником цьогорічного Форуму видавців, що традиційно проходить у культурному центрі України – м.Львові, є видавництво ЛОБФ «Медицина і право».

Зокрема,  видавництвом  представлено надзвичайно актуальні  на сьогоднішній день книги: «Медичне право: право людини на охорону здоровя» І.Я.Сенюти,  «Страхування в галузі охорони здоровя» І.Б.Дячук, І.Я. Сенюти, Х.Я.Терешко, «Практичне право :  права пацієнтів (Інтерактивний курс медичного права)» О.В.Галая, С.К. Гречанюка, І.Я.Сенюти, «Біоетика:підручник для медичних вищих навчальних закладів» Е.Згреччі, А. Дж. Спаньйоло, М.Л.Пєтро. Крім того, у відвідувачів Форуму буде можливість ознайомитись із матеріалами конференцій з проблем управління та фінансування охорони здоровя, випусками  журналу «Медичне право».

Особлива гордість видавництва –  «Медико-правовий тлумачний словник» - універсальний медико-правовий глосарій, що містить понад 5 000 слів і термінологічних сполучень,  забезпечує необхідний обсяг інформації для правників у медицині та медичних працівників – у праві, а також номінанти на премію «Краща книга 18 Форуму видавців» - «Олесницький Євген.Сторінки з мого життя»  (упор. Савчик Б., Мудрий М., Аркуша О.),  та «Вілланова Арнольд де. Салернський кодекс здоров’я» в  перекладі  А.О. Содомори.

Ознайомитись та придбати літературу видавництва ЛОБФ «Медицина і право»  Ви можете на Форумі   видавців (подвіря Палацу Мистецтв, намет №122).