RSSВерсія для друку
Медичний центр для воїнів-інтернаціоналістів відкрили у Євпаторії
07.03.2012

На базі євпаторійського готелю урочисто відкрили медичний центр для воїнів-інтернаціоналістів. Про це УНН повідомили у прес-службі Ради міністрів АРК.

Ініціаторами створення центру виступили комітет країн СНД у справах ветеранів і Міністерство курортів і туризму Криму. Медзаклад буде обслуговувати ветеранів і воїнів-інтернаціоналістів, а також надавати послуги відпочиваючим в Євпаторії.

Глава Комітету країн СНД у справах ветеранів Руслан Аушев повідомив, що ідея створення центру виникла після домовленостей з керівництвом готелю надавати докладні послуги.

"З урахуванням того, що комітет розробляє міждержавні програми в рамках Ради глав урядів співдружності, у нас перше завдання - медико-соціальна реабілітація", - зазначив він.

Керівник комітету впевнений, що відпочинок та відновлення воїнів інтернаціоналістів на базі готелю будуть затребувані. На базі медичного центру щорічного зможе оздоровлюватися близько 150 воїнів-інтернаціоналістів. За його даними, фінансування відкриття центру здійснено за рахунок дольової участі глав держав СНД та позабюджетних коштів.

У свою чергу міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв додав, що в медичному центрі буде використовуватися високотехнологічне медичне обладнання.

"Для нас важливо, що на кримських курортних містах створюються нові сучасні медичні центри", - резюмував міністр.

Джерело:
www.unn.com.ua/ua/news/637733-medichniy-tsentr-dlya-voyiniv-internatsionalistiv-vidkrili-u-evpatoriyi/