RSSВерсія для друку
М.Азаров пишається тим, що в короткі строки на Житомирщині збудована сучасна лікарня
23.02.2012

Прем’єр-міністр Микола Азаров пишається тим, що в короткі строки у смт Брусилів, Житомирщині, було завершено будівництво Брусилівської центральної районної лікарні, яка відповідає найсучаснішої європейським стандартам.

"До цієї лікарні не соромно привести європейських лікарів. Я готовий будь-якого лікаря запросити з Європи і сказати: покажи мені, чим лікарні у вашій країні кращі ніж ця, і я пишаюся тим, що буквально за півтора роки вдалося збудувати таку сучасну лікарню", - повідомив Микола Азаров.

При цьому він нагадав, що в 2011 році в усіх регіонах України загалом збудовано 40 нових сучасних лікарень, які відповідають європейським стандартам. Разом з тим, Прем’єр-міністр запевнив, що Уряд цю роботу продовжуватиме у в надалі, щоб сучасні медичні установи були збудовані у кожному районному центрі.

Глава Уряду ознайомився з роботою Брусилівської центральної районної лікарні. Зокрема він оглянув палати дитячого відділення лікарні та вручив дітям подарунки. Крім того Микола Азаров оглянув рентген-кабінет, операційний блок, відділення інтенсивної терапії, хірургічне відділення.

Всього під час будівництва лікарні освоєно 26 млн. грн. Введення в експлуатацію нового лікувального корпусу стаціонару лікарні на 47 ліжок дасть змогу сконцентрувати всі види медичної допомоги і створити достойні умови для лікування громадян. Новий корпус лікарні розміщуватимуться на чотирьох поверхах.

Детальніша інформація за адресою:

http://amn.net.ua/ukr/news/events/3403

 

 

 

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...