RSSВерсія для друку
М.Азаров доручив здати новий корпус "Охматдиту" в експлуатацію у 2013 році
19.06.2012

Прем’єр-міністр України Микола Азаров поставив завдання, щоб новий корпус дитячої лікарні "Охматдит" здали в експлуатацію у другому кварталі 2013 року. Про це він сказав, оглядаючи будівництво нового лікувально-діагностичного корпусу дитячої лікарні "Охматдит", передає кореспондент УНН.

М.Азаров зауважив, що сьогодні всі переконалися, що будівництво нового корпусу дитячої лікарні "Охматдит" триває. Він зауважив, що гроші на будівництво корпусу були перераховані до замовника, який будував об’єкти до ЄВРО, тому що він здатен швидко та якісно будувати найсерйозніші об’єкти.

"Саме тому таке рішення було прийняте. Ми з вами бачимо, що будівельники вийшли на практично відкритий обсяг робіт та обіцяють (будувати – Ред.) по 2,5 поверхи на місяць", – зазначив глава уряду.

Він зазначив, що виходячи з таких темпів 9-поверховий корпус буде завершений приблизно до кінця року.

"Це означає, що 9-поверховий корпус буде закінчено приблизно за 4-5 місяців, а реально приблизно до кінця року з тим, щоб наприкінці року розпочати оздоблювальні роботи, монтаж обладнання. І в першому, максимум у другому кварталі ми ставимо завдання ввести в експлуатацію цей корпус і прийняти перших пацієнтів", – зауважив М.Азаров.

Прем’єр зазначив, що батьки хворих дітей чекають цього корпусу вже багато років.

"Тому, наше з вами завдання поламати ту практику будівництва медичних об’єктів, яка існувала, коли лікарні будувалися десятками років … і перейти до сучасного способу модернізації нашої галузі охорони здоров’я", – сказав М.Азаров.

Джерело:

http://www.unn.com.ua/ua/news/779680-m.azarov-doruchiv-zdati-noviy-korpus-ohmatditu-v-ekspluatatsiyu-u-2013-rotsi/