RSSВерсія для друку
Майже 15 млн грн штрафу висунув МОЗ недобросовісним постачальникам "швидких"
05.05.2012

МОЗ висунуло штрафні санкції недобросовісним постачальникам автомобілів швидкої медичної допомоги. Так штраф ТОВ "Горал" складає майже півмільйона гривень, а ТОВ "Крас" - 14 млн 464 тис. грн. Про це повідомили в прес-службі МОЗ.

"3 травня ТОВ "Горал" було нараховано пеню за несвоєчасну поставку автомобілів швидкої медичної допомоги типу С та штраф у розмірі 7% від вартості непоставленого товару на загальну суму 6 млн 247 тис. грн.

28 квітняпостачальником ТОВ "Горал" було надано для огляду автомобілі швидкої медичної допомоги типу С . Представники уповноваженого підприємства МОЗ України під час огляду зразка АШМД висловили низку зауважень. На сьогодні ТОВ "Горал" не надало інформації щодо строків усунення вказаних зауважень", - йдеться в повідомленні.

В прес-службі зазначається, що уповноважене підприємство Міністерства охорони здоров'я України веде претензійно-позовну роботу у зв'язку з порушенням ТОВ "Горал" строків поставки за договором.

"Також, як повідомлялося раніше, 24.04.2012 року постачальником ТОВ "Крас" було надано МОЗ для приймання 1 автомобіль швидкої медичної допомоги PEUGEOT Boxer типу В . Під час огляду автомобіля було виявлено, що постачальником враховано частину зауважень, які було раніше висунуто, але окремі зауваження враховано не було. Відповідно, авто не відповідає умовам національного стандарту України ДСТУ. Після чого ТОВ "Крас" було направлені фінансові претензії відповідно до договору.

3 травня ТОВ "Крас" було нараховано пеню за несвоєчасну поставку автомобілів та штраф на загальну суму 14 млн 464 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

Детальніше:

http://www.unn.com.ua/ua/news/703796-maygee-15-mln-grn-shtrafu-visunuv-moz-nedobrosovisnim-postachalnikam-shvidkih/