RSSВерсія для друку
«Майбутні медичні працівники – проти куріння»
01.06.2012

До Всесвітнього дня без тютюну, який щорічно за ініціативи ВООЗ відзначається  в світі 31 травня, в Національному медичному університеті імені О.О.Богомольця було організовано та проведено круглий стіл ««МАЙБУТНІ МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ ПРОТИ КУРІННЯ».
Співорганізаторами Круглого столу виступили Бюро ВООЗ в Україні та Київський міський центр здоров’я. Учасниками засідання стали викладачі, лікарі-інтерни та студенти НМУ імені О.О. Богомольця, представники Бюро ВООЗ в Україні та Київського міського центр здоров’я.
 Відкрилося засідання з привітання ректора Національного медичного університету імені О.О.Богомольця, Віце-президента НАМН України, академіка НАМН України, професора  Москаленка В.Ф.,  яке озвучила модератор засідання, професор кафедри соціальної медицини та охорони здоров’я НМУ, професор Грузєва Т.С.
 Від Бюро  ВООЗ в Україні присутніх привітала національний координатор Король Н.О.
Програма Круглого столу включала 7  наукових доповідей. Обговорення проблем боротьби з курінням та контролю над тютюном розпочалося з заслуховування програмної  доповіді Віце-президента НАМН України, академіка НАМН України, професора  Москаленка В.Ф  на тему «Профілактика – стратегічний напрям в охороні здоров’я».