RSSВерсія для друку
Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав сучасний реанімобіль
14.05.2015

13 травня Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав реанімобіль Mercedes-Benz Sprinter 413. Подарунок медичному закладу зробила львівська ІТ-компанія.

Mercedes-Benz Sprinter 413 - це висококласне авто, 2005 року випуску, економне у витраті пального. Реанімобіль обладнаний усім необхідним для надання швидкої та якісної медичної допомоги згідно зі світовими стандартами, і дає можливість виконувати інтенсивну терапію в салоні автомобіля. Зокрема, він оснащений кардіомонітором, дихальним апаратом, вакуумним відсмоктувачем, інфузоматом та іншим обладнанням.

В урочистій передачі автомобіля взяв участь директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Богдан Чечотка, директор Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Юрій Пацюрко, член Ради директорів ІТ компанії і голова БФ «Відкриті очі» Тарас Вервега.

Директор департаменту охорони здоров’я Богдан Чечотка подякував компанії за цей подарунок, адже реанімобіль пріоритетно буде працювати для надання екстреної медичної допомоги дитячому населенню Львівської області. Це дасть змогу надавати своєчасну і висококваліфіковану екстрену медичну допомогу і зберегти життя дітям.

«Цей реанімобіль є дуже щедрим і потрібним дарунком, - зазначив Юрій Пацюрко. – Хочу наперед подякувати від імені пацієнтів та їх батьків, адже життя дитини залежить не тільки від кваліфікації медичного персоналу, але і від оснащення реанімобіля. Медикаментозний супровід ми забезпечимо».

 

Джерело: http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20150514_c.html