03.10.2012

Медики Львівського клінічного госпіталю Державної прикордонної служби здобули перемогу на міжнародних змаганнях з медичного рятівництва, які відбулися у Польщі у Рачібосі. Відтак, додому повернулися зі заслуженою відзнакою Міністра охорони здоров’я Польщі, повідомили у ДПСУ.

 

«У змаганнях взяли участь 53 команди з різних країн Європи. Україну на цих змаганнях представляли 4 команди, серед них і наш госпіталь», - розповів капітан команди медиків-прикордонників, полковник медичної служби Андрій Іващенко.

 

Львівські медики перемогли у номінації „Іноземна команда”.

 

За словами полковника Андрія Іващенка, кожна з команд повинна була виконати 6 завдань, з них 5 медичних і одне – на витривалість: медикам довелося переносити мішки з піском. Серед медичних завдань було і екстремальне – надання допомоги потерпілим від терористів.

 

Варто нагадати, що медики Львівського клінічного госпіталю державної прикордонної служби постійно беруть участь у міжнародних змаганнях з медичного рятівництва.

 

Львівський госпіталь обслуговує прикордонників усієї території західного кордону України, ветеранів прикордонної служби та надає медичну допомогу мешканцям Західної України.

 

«Головне наше завдання — це робити все можливе для якнайшвидшого одужання та повернення у стрій воїнів-прикордонників. Філософія діяльності госпіталю спрямована на те, щоб пацієнти покидали його не лише фізично здоровими, а й бадьорими та сповненими мрій і впевненості у власних силах»,- каже начальник госпіталю, полковник медичної служби Михайло Карнаух.

 

Колектив госпіталю постійно вдосконалюється у наданні медичної допомоги. До кінця цього року у госпіталі прикордонників запрацює також і власне відділення медицини невідкладних станів.

Джерело:

http://galinfo.com.ua/news/118966.html