RSSВерсія для друку
Львівські медики-прикордонники стали найкращими на змаганнях у Польщі
03.10.2012

Медики Львівського клінічного госпіталю Державної прикордонної служби здобули перемогу на міжнародних змаганнях з медичного рятівництва, які відбулися у Польщі у Рачібосі. Відтак, додому повернулися зі заслуженою відзнакою Міністра охорони здоров’я Польщі, повідомили у ДПСУ.

 

«У змаганнях взяли участь 53 команди з різних країн Європи. Україну на цих змаганнях представляли 4 команди, серед них і наш госпіталь», - розповів капітан команди медиків-прикордонників, полковник медичної служби Андрій Іващенко.

 

Львівські медики перемогли у номінації „Іноземна команда”.

 

За словами полковника Андрія Іващенка, кожна з команд повинна була виконати 6 завдань, з них 5 медичних і одне – на витривалість: медикам довелося переносити мішки з піском. Серед медичних завдань було і екстремальне – надання допомоги потерпілим від терористів.

 

Варто нагадати, що медики Львівського клінічного госпіталю державної прикордонної служби постійно беруть участь у міжнародних змаганнях з медичного рятівництва.

 

Львівський госпіталь обслуговує прикордонників усієї території західного кордону України, ветеранів прикордонної служби та надає медичну допомогу мешканцям Західної України.

 

«Головне наше завдання — це робити все можливе для якнайшвидшого одужання та повернення у стрій воїнів-прикордонників. Філософія діяльності госпіталю спрямована на те, щоб пацієнти покидали його не лише фізично здоровими, а й бадьорими та сповненими мрій і впевненості у власних силах»,- каже начальник госпіталю, полковник медичної служби Михайло Карнаух.

 

Колектив госпіталю постійно вдосконалюється у наданні медичної допомоги. До кінця цього року у госпіталі прикордонників запрацює також і власне відділення медицини невідкладних станів.

Джерело:

http://galinfo.com.ua/news/118966.html

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...