RSSВерсія для друку
Лікувальні заклади міста Києва мають достатньо потужностей для забезпечення медичною допомогою потерпілих під час масових акцій
20.02.2014

Як вже неодноразово повідомлялося, медичні установи міста Києва забезпечені всіма необхідним ресурсами, в тому числі кадровими, для надання медичної допомоги усім, хто постраждав під час сутичок в центрі столиці.

У Київських міських клінічних лікарнях № 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10,12, 17, 18, Олександрівській лікарні та інших медичних закладах на даний момент в наявності 1014 вільних місць для стаціонарного лікування пацієнтів.

Ще 145 вільних місць в установах Національної академії медичних наук України: Науково-дослідному інституті травматології і ортопедії, Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова, Національному інституті хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова, Інституті нейрохірургії ім. акад. А. П. Рамоданова.

Всі лікувальні заклади в повному обсязі забезпечені лікарськими засобами та виробами медичного призначення для надання допомоги постраждалим, яких госпіталізують до лікарень та інститутів.

Джерело