RSSВерсія для друку
Колектив Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького продовжує допомагати колегам з Донецька
13.05.2015

Адміністрація і студентсько-викладацький склад Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького продовжує надавати допомогу Донецькому національному медичному університету імені Максима Горького (зараз розташований у м. Красний Лиман).

У рамках допомоги університет переслав близько 200 підручників для студентів з різних спеціальностей медичного профілю.

У літньо-відпочинковий період 15-ом студентам Донецького національного медичного університету імені Максима Горького запропоновано безкоштовно оздоровитися в університетському спортивно-оздоровчому таборі «Медик», що знаходиться на березі мальовничого озера Пісочне (смт. Шацьк Волинської області).

Окрім того, у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького триває збір коштів для фінансової допомоги. Зокрема, проводяться такі благодійні турніри з міні-футболу, волейболу та баскетболу, кошти від яких будуть передані на потреби Донецького національного медичного університету ім. М. Горького.

Джерело: www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20150512_j.html