RSSВерсія для друку
Київ та Мюнхен співпрацюватимуть у сфері паліативної медицини
25.10.2012

Голова КМДА Олександр Попов прийняв офіційну делегацію з Мюнхену, у складі якої до української столиці прибули Міністеріальдиригент Баварського державного міністерства з питань праці, соціального порядку, жінок та сім’ї Крістоф Хьольцель та Голова госпітального та паліативного союзу Німеччини Еріх Рьош. Про це АМН повідомили у прес-службі міськадміністрації.

Впливові представники баварської медицини приїхали з тим, аби сприяти обміну досвідом між Києвом та Мюнхеном, а також створенню партнерської кооперації між Україною та Вільною землею Баварія у сфері госпітальної та паліативної медицини.

"Цьогоріч ми відзначаємо чверть століття з того дня, як були здійснені перші контакти дружби між Києвом та Мюнхеном. Ми щиро цінуємо співпрацю, яка склалася між нашими міста, у тому числі і в медичній галузі. Госпітальна та паліативна медицина – це нова галузь для нас, а тому вивчення та застосування вашого досвіду у цьому напрямі буде корисним і актуальним для Києва", – сказав під час зустрічі голова КМДА.

Джерело:

http://amn.net.ua/ukr/news/events/13271