RSSВерсія для друку
КИЇВ. 1 лютого. УНН. Ввезення медпрепаратів на територію України лише за наявності сертифіката якості може призвести не лише до проблем із лікуванням онкохворих пацієнтів, а й до процвітання "чорного" ринку. Про це повідомив під час прес-конференції головн
01.02.2013

КИЇВ. 1 лютого. АМН. Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко відзначає незадовільний стан лікувальних закладів для дітей у Львівській області, передає УНІАН. 

Як повідомили у прес-службі Президента України, про це він заявив під час брифінгу за результатами інспекційної поїздки до Львівської області 30-31 січня.

Зокрема, повідомив Ю.Павленко, під час перевірки Мостиської районної лікарні, дитячого відділення та пологового відділення Самбірської районної лікарні було виявлено порушення в частині забезпечення інвентарем, функціональними ліжками, медичним обладнанням згідно з табелем оснащення. "Ці медичні заклади не можуть надавати якісних послуг дітям", - констатував він.

Кожна міська, районна дитяча лікарня та дитяче відділення лікувальних закладів Львівської області потребують ретельної перевірки та приведення їх діяльності, матеріально-технічного забезпечення у відповідність до вимог законодавства та доручення Президента України від 30 серпня 2012 року, наголосив Уповноважений з прав дитини.

Детальніше…