RSSВерсія для друку
ЮНІСЕФ розпочинає в Україні нову програму щодо зміцнення здоров’я матері та дитини
19.06.2012

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із Швейцарською агенцією з міжнародного співробітництва розпочинають реалізацію в п'яти областях України нової програми з розвитку та підтримки комунікацій щодо зміцнення репродуктивного здоров’я і здоров’я матері та дитини. Про це повідомила сьогодні журналістам в Івано-Франківську керівник інформаційних програм Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Анна Суходольська, передає УНН.

"Наразі ми розробляємо стратегію цієї програми. Далі ми будемо розробляти ту допомогу, яка покращить спілкування як лікаря з батьками, так і знання батьків щодо планування сім’ї, щодо народження дитини та виховання дитини малого віку – від 0 до 3 років", – розповіла вона.

У результаті реалізації проекту, зазначила А.Суходольська, виконавці очікують "побачити правильну поведінку батьків щодо своїх дітей, поліпшення здоров'я дітей, і щоби дітки народжувалися здоровими та зростали у щасливих родинах".

Проект розрахований на чотири роки – до 2015 року.

Його реалізовуватимуть у п'яти областях України – Івано-Франківській, Рівненській, Житомирській, Донецькій і в АР Крим – і на національному рівні.

А.Суходольська не уточнила загальну вартість проекту, зазначивши, що нині розробляється його стратегія.

 

Джерело:

http://www.unn.com.ua/ua/news/779729-yunisef-rozpochinae-v-ukrayini-novu-programu-schodo-zmitsnennya-zdorovya-materi-ta-ditini/