RSSВерсія для друку
Янукович пообіцяв з року в рік нарощувати будівництво перинатальних центрів
14.05.2012

Розбудова в Україні мережі сучасних перинатальних центрів із найкращим обладнанням та високопрофесійними фахівцями є одним із пріоритетів державної політики. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час відвідання обласного перинатального центру Донецького регіонального центру охорони материнства та дитинства, повідомили  у прес-службі глави держави.

"Ми будемо чітко йти цим шляхом: з року в рік будемо нарощувати будівництво перинатальних центрів, оснащувати найкращим обладнанням, щоб підняти рівень захисту матері і дитини", - заявив Президент.

Він висловив упевненість, що Україні вдасться швидко наблизитися до світових стандартів у сфері охорони материнства і дитинства.

"Щоб це сталося, нам треба разом багато потрудитися", - зауважив він, додавши, що перші кроки на цьому шляху вже зроблені.

Важливо, наголосив В.Янукович, у найкоротший час створити всі належні умови для охорони життя та здоров'я матері й дитини. Особлива увага, за словами глави держави, у цьому контексті буде приділена скороченню смертності під час пологів, а також лікуванню різних патологій. Президент додав, що Донецький обласний перинатальний центр уже має здобутки в цьому напрямку.

Детальніше:

www.unn.com.ua/ua/news/715776-yanukovich-poobitsyav-z-roku-v-rik-naroschuvati-budivnitstvo-perinatalnih-tsentriv/