RSSВерсія для друку
ІV щорічна науково-практична конференція з міжнародною участю «Медицина і право і ХХІ ст.»
27.11.2012

15 – 16 листопада 2012 року на базі Санкт-Петербурзького державного університету відбулась ІV щорічна науково-практична конференція з міжнародною участю «Медицина і право в ХХІ ст.», організаторами якої виступили Асоціація медичного права м. Санкт-Петербург та Санкт-Петербурзький державний університет.

У конференції взяли участь, у тому числі за допомогою відео трансляції, експерти різних галузей юридичної та медичної науки з 8 країн: Росії, України, Нідерландів, Фінляндії, Австралії, Швейцарії, Італії, США.

Під час конференції обговорювались актуальні питання медичного права, зокрема: правове регулювання та юридична кваліфікація відповідальності суб’єктів медичної діяльності; правове регулювання приватної сфери охорони здоров’я; актуальні організаційно-правові питання системи обов’язкового медичного страхування; правові наслідки вступу Російської Федерації до Світової організації торгівлі для сектору охорони здоров’я, страхування та фармацевтичної індустрії, правові аспекти електронного документообігу та ІТ технологій в системі охорони здоров’я

  

Програма конференції