RSSВерсія для друку
"Індар" відкриватиме школи соцадаптації для хворих на цукровий діабет
13.01.2012

«Індар» у 2012 році продовжуватиме активну роботу щодо створення та відкриття шкіл соціальної адаптації для хворих на цукровий діабет. На заводі планують долучитися до відкриття близько 10 шкіл самоконтролю протягом року у різних районах міста Києва та Київської області.

"Однією з важливих складових лікування цукрового діабету – є навчання самоконтролю хворих на цукровий діабет. За оцінкою експертів та ендокринологів, успіх у подоланні хвороби лише на 5 % залежить від лікаря та інсуліну, а на 95 % від того, який спосіб життя веде пацієнт. На глибоке переконання фахівців заводу, самоконтролю діабету необхідно навчатися, адже саме це є запорукою повноцінного і працездатного життя хворого ", - йдеться в повідомленні прес-служби.

"Цінність таких закладів полягає у тому, що тут хворі можуть отримувати детальну інформацію про хворобу, ускладнення, методи профілактики. Навчання, що як правило відбувається у формі лекцій та спілкування з фахівцями, допомагає інсулінозалежним правильно реагувати на потреби свого організму і уникати таким чином можливих проблем із зором, нирковою недостатністю", - зазначив голова правління ПрАТ "Індар" Євген Кононенко.

Детальніша інформація за адресою:

www.unn.com.ua/ua/news/577977-%22indar%22-vidkrivatime-shkoli-sotsadaptatsiyi-dlya-hvorih-na-tsukroviy-diabet/

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...