RSSВерсія для друку
І.Акімова закликала перебудувати систему інформаційно-аналітичної бази медичної галузі
13.12.2011

У рамках реформування галузі охорони здоров’я у 2012 році треба приділити увагу перебудові системи інформаційно-аналітичних служб у галузі медицини. Про це під час наради з питань реформування медичного обслуговування в Україні сказала перший заступник голови Адміністрації Президента України Ірина Акімова.

"Тут мається на увазі і документообіг, і формування різних реєстрів", – зазначила І.Акімова.

Вона наголосила на необхідності створення реєстрів пацієнтів та лікувальних закладів. Тому, завдання всім регіонам – подивитись на можливості своїх інформаційно-аналітичних служб і розпочати їхню перебудову під потреби реформи", – додала перший заступник голови Адміністрації Президента України.

Як повідомлялось, на нараді І.Акімова також наголосила, що система фінансового заохочення лікарів буде ґрунтуватися на фінансовій незалежності медичних закладів. Крім того, вона висловила думку, що задля запобігання корупційних проявів під час проведення реформи охорони здоров’я треба чітко виписати в законодавстві антикорупційні механізми.

Детальніша інформація за адресою:

www.unn.com.ua/ua/news/553096-i.akimova-zaklikala-perebuduvati-sistemu-informatsiyno-analitichnoyi-bazi-medichnoyi-galuzi/

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...