RSSВерсія для друку
Громадські організації відмічають роботу МОЗ України щодо створення та ведення реєстру публічної інформації
12.02.2014

У Міністерстві охорони здоров'я України повноцінно створено та ведеться відповідно до вимог законодавства реєстр публічної інформації. Про це повідомляє портал "Громадський простір" із посиланням на Центр політичних студій та аналітики.

Реєстр публічної інформації, по-перше, дає можливість користувачу побачити, яку інформацію та конкретні документи він може запитати та отримати в органі влади. По-друге, мінімізує витрати часу розпорядника інформації для надання відповідей та громадян для пошуку.

Центр політичних студій та аналітики відмічає успішну практику ведення реєстру МОЗ України, на сайті якого створено електронну форму пошуку документів.

"Позитивним прикладом є сайт Міністерства охорони здоров'я, де є два розділи: реєстр документів (включає плани роботи відомства, звіти про діяльність, рішення колегії, накази, контактна інформація посадових осіб, пошук документів за реквізитами, тематичний каталог, бази та реєстри) та облік публічної інформації", йдеться у повідомленні порталу "Громадський простір".

Джерело