RSSВерсія для друку
Громадська рада при Держлікслужбі України розпочала свою роботу
30.11.2011

Громадська рада при Державній службі України з лікарських засобів розпочала свою роботу. До її складу увійшли представники 17 професійних об’єднань, у тому числі керівники асоціацій вітчизняних виробників лікарських засобів, аптечних асоціацій, фармдистриб’юторів, а також представники іноземних фармпредставництв та захисту прав споживачів медичних послуг.

22 листопада 2011 року шляхом закритого рейтингового голосування було обрано виконавчий орган Громадської Ради (Секретаріат). За результатами голосування було вирішено обрати Головою Громадської Ради особу, яка набере найбільшу кількість балів, заступником Голови – того, хто посяде другу рейтингову сходинку, і секретарем – третього за рейтингом. Це та усі подальші голосування відбуватимуться за принципом: 1 громадська організація – 1 голос, незалежно від кількості присутніх членів асоціацій.

 Днями відбулася зустріч новообраного Голови Громадської Ради з представниками керівництва Держлікслужби України. Колеги обговорили перспективи подальшої співпраці регуляторного органу та Громадської Ради. Сторони висловили сподівання, що завдяки спільній роботі буде покращено порозуміння між державою та фармбізнесом. Керівники Держлікслужби України також висловили надію, що активна співпраця з громадськими організаціями сприятиме покращенню забезпечення населення якісними та безпечними лікарськими засобами.

Детальніша інформація за адресою:

www.diklz.gov.ua/news/gromadska-rada-pri-derzhliksluzhbi-ukraini-rozpochala-svoyu-robotu