RSSВерсія для друку
Глава держави ознайомився з ходом реконструкції відділення інтенсивної терапії новонароджених Запорізької обласної лікарні
23.03.2012

Президент України Віктор Янукович ознайомився з ходом реконструкції приміщення для відділення інтенсивної терапії новонароджених Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні.

Президент оглянув, зокрема, відділення анестезіології та інтенсивної терапії для новонароджених, операційні, палату спільного перебування матері та дитини.

Головний лікар закладу Юрій Борзенко запевнив Главу держави, що відділення почне повноцінно працювати вже до Великодніх свят. Нове відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії для новонароджених оснащене сучасним обладнанням, яке даватиме можливість проведення оперативних втручань з подальшою реабілітацією у відділенні патології новонароджених (зі спільним перебуванням матері та дитини).

Президент також заслухав доповідь щодо реформування медичної галузі Запорізької області. Віктора Януковича запевнили, що першу чергу реконструкційних робіт лікувального корпусу Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні буде завершено найближчим часом, а в 2013 та 2014 роках буде реалізовано другу чергу.

Окрім того, як доповіли Вікторові Януковичу, зараз йде розробка проектно-кошторисної документації щодо будівництва Запорізького обласного перинатального центру, який також має бути побудований у 2013-2014 роках.

 

Детальніша інформація за адресою:

 

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20120323_0.html