RSSВерсія для друку
Формується реєстр Національної Медичної Премії
19.12.2013

Формування програми кращих медичних працівників 2014 року – «ТОП-100 в медицині» – розпочалося ще з початку листопада 2013-го. Нині кожна організація, яка працює в сфері охорони здоров'я України, має можливість подати кандидата на отримання найвищої громадської відзнаки в медицині.

Збір реєстру «ТОП-100 у медицині», що є основою визначення лауреатів Національної Медичної Премії, відбувається щороку і триває по вересень наступного року.

Кандидатів до списку «ТОП-100 у медицині» можуть подавати трудові колективи усіх організацій, що працюють у сфері охорони здоров’я: обласні департаменти й управління охорони здоров’я, профспілкові та громадські організації, медичні асоціації та бізнес-структури, центри здоров’я, представники відомчої медицини і профільні засоби масової інформації тощо.

Від кожної категорії організацій кандидату, який братиме участь у конкурсі, присвоюється відповідна кількість балів. Якщо учасника подано за декількома категоріями організацій – бали підсумовуються. Таким чином, за умови подання номінанта всіма категоріями організацій, він отримує 100 балів.

Джерело