20.07.2016

У межах Міжнародної літньої школи «Права людини у сфері охорони здоров’я: навчання і викладання», яка проводиться Асоціацією шкіл громадського здоров’я в Європейському регіоні (ASPHER) спільно з кафедрою медичного права Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, ВГО «Фундація медичного права та біоетики України» та ЛОБФ «Медицина і право», 19 липня 2016 р. було організовано флешмоб на підтримку глобальної компанії боротьби з вірусними гепатитами.

 28 липня відзначатиметься Всесвітній день боротьби з вірусними гепатитами. Це день, коли світове співтовариство акцентує увагу на загрозі, яка частує на кожного – вірусні гепатити, наголошуючи на необхідності вживати ефективних і своєчасних заходів для профілактики і лікування. Україна не виняток, уже наступного тижня у всіх куточках нашої держави Альянс громадського здоров’я разом зі своїми партнерами проводитиме численні заходи в межах акції «Вимагаємо ефективного лікування».

Знаково, що учасники з різних країн, які зібрались на Школі обмінятись досвідом, налагодити нову цікаву співпрацю щодо прав людини у сфері охорони здоров’я, долучились до соціально значимої, праволюдинної акції, аби наголосити на необхідності спільними зусиллями долати спільну проблему людства – вірусні гепатити.

 #UAhepatitisC