RSSВерсія для друку
Фінансування на лікування ветеранів війни на Дніпропетровщині збільшено втричі
09.07.2012

У  2012 році рамках модернізації охорони здоров’я у медичних закладах Дніпропетровської області фінансування на харчування та медикаменти для ветеранів війни збільшилось більш ніж утричі – з 9,6 млн грн у 2011 році до 30,3 млн. грн. у 2012 році (на медикаменти -  з 5,2 млн грн до 15,9 млн грн, на продукти харчування – з 4,4 млн грн до 14,3 млн грн), а фінансування одного ліжкодня  у лікувальних закладах Дніпропетровщини для ветеранів наразі становить 75 грн (40 грн. на медикаменти та 35 грн. на харчування). 

"На Дніпропетровщині системно реалізуються заходи з підвищення якості надання медичних послуг ветеранам війни. У цьому році у медичних закладах Дніпропетровської області  фінансування на харчування та медикаменти для цієї категорії населення збільшилось більше ніж утричі. Крім того, для забезпечення необхідної якості лікування створені спеціальні виїзні бригади, що надають медичні послуги ветеранам у сільських районах, розширюється мережа медичної допомоги, проводяться заходи з оздоровлення ветеранів та інше", - сказала начальник головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург.

 

Детальніше:

 

http://www.unn.com.ua/ua/news/811377-finansuvannya-na-likuvannya-veteraniv-viyni-na-dnipropetrovschini-zbilsheno-vtrichi/