RSSВерсія для друку
Фахівці обговорили питання забезпечення навчально-виховного процесу в дитячих санаторіях
03.04.2012

На базі спеціалізованого санаторію "Косів" МОЗ України відбувся дводенний семінар-нарада для педагогічних працівників закладів охорони здоров'я "Нормативне забезпечення навчально-виховного процесу в дитячих санаторіях".

У семінарі-нараді взяли участь представники МОЗ України, керівництво санаторію, методисти (педагоги) дитячих обласних лікарень, завідувачі педагогічними частинами дитячих санаторіїв МОЗ України та санаторіїв обласного підпорядкування.

Учасники зустрічі обговорили питання подальшого удосконалення навчально-виховної роботи з дітьми в дитячих санаторіях, організації охорони праці, безпеки життєдіяльності, поділилися досвідом роботи щодо створення умов для безпечного перебування дітей в санаторії та формування особистісно-орієнтованого підходу для розвитку індивідуальних особливостей кожної дитини.

У центрі уваги було обговорення питань з атестації педагогічних працівників. Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України видано наказ від 20 грудня 2011 року № 1473 "Про затвердження Змін до Типового положення про атестацію педагогічних працівників", яким внесено певні зміни до оформлення документації з атестації та до процесу здійснення атестації.

Кожен з присутніх мав змогу поділитися своїми міркуваннями щодо підвищення якості навчально-виховної роботи з дітьми, збереження здоров'я дітей, розповісти про проблеми та досягнення.

Джерело:

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20120403_0.html