RSSВерсія для друку
Фахівці МОЗ України провели навчальний семінар для херсонських лікарів
03.03.2014

У Херсоні в рамках проведення європейського тижня імунізації 28 лютого 2014 року відбувся навчальний семінар «Проблемні питання профілактики та лікування інфекційних і соматичних захворювань у дітей» з метою удосконалення організаційної роботи з питань імунопрофілактики та інфекційних хвороб за участю провідних фахівців Міністерства охорони здоров'я України.

Начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дітям і матерям департаменту охорони здоров'я Херсонської облдержадміністрації Наталія Марченко привітала учасників конференції та нагородила кращих спеціалістів області грамотами.

«Захід спрямований на те, щоб лікарі без відриву від свого робочого місця мали змогу отримувати найсучасніші відомості про методики, діагностику лікування захворювань від провідних фахівців МОЗ і Національної академії медичних наук України, – зазначила Наталія Марченко. – Адже основною метою семінару було підвищення рівня лікарів-педіатрів, сімейних лікарів, інфекціоністів щодо планової профілактики та лікування поширених соматичних захворювань».

Джерело