RSSВерсія для друку
Фахівці Держлікслужби України продемонстрували принципи роботи автоматизованої системи відстеження ліків в обігу
11.12.2013

Фахівці Державної служби України з лікарських засобів, відповідальні за впровадження автоматизованої системи відстеження обігу лікарських засобів від виробника до кінцевого споживача з використанням маркування (кодифікації) та ідентифікації препаратів (далі - Система) провели презентацію Системи для представників фармацевтичної галузі.

За допомогою демостенду було показано робочі процеси, що відбуваються під час переміщення промаркованих двовимірним штрих-кодом упаковок лікарських засобів у мережі постачань від виробника і дистриб’ютора до роздрібної мережі.

Після демонстрації фахівці Держлікслужби України та представники компаній-учасників зустрічі обговорили питання, пов’язані з функціонуванням Системи. Зустріч дала можливість більш чітко визначитись з тими проблемами, що турбували всіх учасників проекту. Зокрема, щодо найменувань та кількості упаковок лікарських засобів, які будуть використані в Системі, переліку та кількості операцій з упаковками лікарських препаратів і забезпечення технічними та програмними засобами.

Джерело