RSSВерсія для друку
Електронну медицину впроваджуватимуть у Києві
23.05.2012

У Київській міській державній адміністрації презентували концепцію інформатизації міських лікарень "Київська медицина майбутнього", яку планується реалізувати в рамках Стратегії розвитку Києва до 2025 року. Про це  повідомили у прес-службі КМДА.

Так, концепцією передбачена реалізація однієї із складових медичної реформи – запровадження "е-медицини". Зокрема планується створити телекомунікаційну інфраструктуру, запровадити електронну медичну картку та електронну реєстрацію хворих. Також, одним із етапів реалізації концепції є запровадження електронних рецептів та уніфікованої електронної системи розрахунків. На останньому етапі передбачено розробку сайту та впровадження on-line сервісів.

За словами радника голови КМДА Олександра Кубракова, впровадження електронної медичної картки дозволить забезпечити для пацієнтів зручний доступ до медичної інформації та інформації щодо стану здоров’я через Інтернет, а для персоналу медичних закладів дозволить підвищити якість ведення медичної документації.

Детальніше:

http://amn.net.ua/ukr/news/events/8249