RSSВерсія для друку
Докторська програма з питань лідерства у сфері глобального здоров’я
23.06.2016

Минулого тижня Опікунська Рада одноголосно прийняла рішення про затвердження нової Докторської програми з питань лідерства у сфері глобального здоров’я на базі Школи громадського здоров’я імені Річарда Феїрбенкса Університету Індіани. Остаточне затвердження програми Комісією з питань вищої освіти штату Індіана очікується в кінці цього літа, коли й буде розпочато прийом заявок на участь у програмі. Програма розпочнеться навесні 2017 року.  

 

Докторський ступінь, який здобуватиметься на базі кафедри політики і менеджменту у сфері охорони здоров’я триватиме 3 роки. Докторська програма проходитиме на дистанційній основі, а заняття проходитимуть в режимі онлайн з використанням мережі Інтернет.

 

Цільовою аудиторією програми є працівники, які працюють за основним місцем праці в організаціях різних країн світу, де вони мають можливість впливати на здоров’я населення. Успішні кандидати представлятимуть різні сфери, мають ґрунтовні академічні знання, отримали щонайменше магістерський ступінь та досвід роботи на посадах, які пов’язані з виконанням управлінських функцій, протягом кількох років.   

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...