RSSВерсія для друку
До уваги суб’єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність з медичної практики або планують отримати відповідну ліцензію!
01.04.2014

До уваги суб’єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність з медичної практики або планують отримати відповідну ліцензію!

 

Міністерство охорони здоров'я України інформує, що відповідно до інформації членів комісії МОЗ України, які здійснювали планові перевірки додержання Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики суб’єктами господарювання у березні 2014 року у м. Черкаси та Черкаській області, до суб’єктів господарювання, що мають ліцензію МОЗ України на медичну практику, телефонує деякий Грушевський Семен Іванович та називається працівником Департаменту з питань якості медичної та фармацевтичної допомоги МОЗ України.

Зазначена особа вимагає кошти «для сприяння в лояльному проведенні перевірки додержання суб’єктами господарювання Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики».

МОЗ України повідомляє, що згадана особа не має жодного відношення до Міністерства охорони здоров’я, не є та ніколи не була його працівником.

Детальніше:

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...