RSSВерсія для друку
До «Львівських психіатричних зустрічей» в онлайн-режимі приєднались фахівці з усієї Україні
18.11.2013

У Львові 15-16 листопада 2013 року Асоціація психіатрів України провела конференцію «Львівські психіатричні зустрічі» за підтримки Міністерства охорони здоров’я України, Департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації та громадських організацій.

Конференція вже втретє проводиться на базі Українського католицького університету. Саме тут зібралися молоді та досвідчені фахівці з психіатрії, філософи, журналісти, психологи, богослови, самі пацієнти, їхні родичі та всі, хто отримав досвід «зустрічі» з українською психіатрією, а також ті, кому небайдужий розвиток української психіатричної служби. Всього було зареєстровано 181 учасник з різних областей України: Львівської, Київської, Донецької, Житомирської, Рівненської, Волинська, Чернігівської, Хмельницької, Вінницької, Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької областей та АР Крим.

Два дні роботи конференції транслювались в онлайн-режимі, який забезпечував Інформаційно-Технологічний Центр МОЗ України за допомогою закритої багатоточкової системи телеконференцій (ЗБСТ). На зв'язок вийшло понад 30 точок-підключення, що дозволило зібрати разом декілька сотень учасників з усіх куточків України, зокрема, на зв'язку перебували фахівці медичних закладів Горлівки, Макіївки, Чернівців та Берегова.

Джерело