RSSВерсія для друку
Для реформування системи охорони здоров’я МОЗ залучить інвестиції Світового банку
18.08.2014

МОЗ України докладає всіх зусиль для вчасного виконання плану заходів з підготовки спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку інвестиційного проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Про це йшлося під час робочої зустрічі Міністра охорони здоров’я України Олега Мусія з керівником сектору людського розвитку Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові Паоло Беллі.

На сьогодні вже погоджено багато важливих документів, суттєво пропрацьованим є регіональний компонент (ухвалено результати доопрацювання субпроектів на місцях: структура, обсяг видатків за рахунок коштів Світового банку та за рахунок співфінансування з місцевих бюджетів, плани закупівель тощо). Вживаються заходи щодо підготовки документації на будівництво, реконструкцію та ремонт об’єктів, уточнення термінів та обсягів виконання таких робіт. Окрім того, МОЗ України підготовлено та внесено в установленому законодавством порядку до Міністерства фінансів України пропозиції щодо включення до бюджетного запиту на 2015 рік програм, які забезпечують виконання спільного зі Світовим банком інвестиційного проекту.

Детальніше