RSSВерсія для друку
Для "реформованих" регіонів закупили 300 автомобілів "швидкої"
08.08.2012

Області, в яких проводиться реформування медичної галузі, отримають 300 автомобілів "швидкої" допомоги. Про це під час засідання уряду сказав Прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає  УНН.

"За бюджетної програмою "Розвиток екстренної медичної допомоги - придбання медичного автотранспорту" у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та у місті Києві Міністерство охорони здоров'я отримало безпрецедентну за всі роки незалежності кількість - близько 300 спеціальних автомобілів. З них 216 автомобілів для екстерної швидкої медичної допомоги типу В та 70 реанімаційних автомобілів типу С. Дуже важливо, щоб "швидкі" без затримоу надходили на місце призначення і почали працювати", - наголосив глава уряду.

Нагадаємо, віце-прем’єр-міністр України – міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова оглянула нові автомобілі швидкої медичної допомоги з числа тих, що почали отримувати лікувально-профілактичні заклади пілотних регіонів за бюджетною програмою "Розвиток служби екстреної медичної допомоги (придбання медичного автотранспорту) у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та місті Києві".

Джерело:

http://amn.net.ua/ukr/news/events/10823