RSSВерсія для друку
Цьогоріч планується оздоровити 2,7 млн школярів
23.05.2012

Цього року планується забезпечити оздоровленням та відпочинком 2,7 мільйони дітей. Про це сьогодні під час свого вступного слова сказав Прем’єр-міністр України Микола Азаров, передає УНН.

"Зважте, що в таких складних економічних умовах, в яких сьогодні існує Україна, ми не скорочуємо, а збільшуємо кількість дітей, яким гарантоване оздоровлення",- наголосив М.Азаров.

Він зазначив, що на сьогоднішньому засіданні уряду буде проаналізовано підготовку регіонів до літнього відпочинку дітей, оскільки це є одним з першочергових питань державної політики.

"Оскільки наші діти зазнають великих і набагато більших, ніж раніше, навантажень: екологія великих міст, сучасне інформаційне суспільство, захворювання і ,на жаль, соціальних негараздів. Потрібно захищати наших маленьких співгромадян і допомагати їм відновити здоров’я і поповнити енергію, а також відкривати можливості для всебічного розвитку. Найкращий і найефективніший час для цього – літній відпочинок. Тому, ми зобов’язані організувати його так, щоб не змарнувати жодного дня і не обманути жодної дитячої надії", - наголосив глава уряду.

Детальніше:

http://amn.net.ua/ukr/news/events/8272