RSSВерсія для друку
Центри первинної медико-санітарної допомоги Криворізької області забезпечені сучасними автомобілями
07.11.2012

На Дніпропетровщині продовжується розвиток медичної галузі, у рамках якого відбувається оновлення матеріально-технічної бази медичних закладів.

Для амбулаторій загальної практики - сімейної медицини Кривого Рогу вже придбано: 235 сумок-укладок, 40 портативних електрокардіографів, 24 апарати для виміру рівня холестерину та інше.

Окрім цього, з 360 легкових автомобілів (марки "Нива" та "Geely CK-2"), придбаних у жовтні 2012 року за рахунок місцевої субвенції для центрів первинної медико-санітарної допомоги області, 40 автомобілів були передані амбулаторіям загальної практики - сімейної медицини Кривого Рогу. Це дозволить лікарям оперативно приїздити на виклик до пацієнта та забезпечить комфортні умови для лікарів під час виїзду до пацієнтів додому.

Наразі усі 7 Центрів первинної медико-санітарної допомоги міста забезпечені власним автотранспортом та необхідним медичним обладнанням.

"Нове сучасне обладнання для міських лікарень Кривого Рогу є вагомим внеском у розвиток медичної галузі міста. Це дозволить зробити роботу медичних працівників інтенсивнішою, якіснішою та підвищить рівень медичного обслуговування криворіжців", - сказав заступник начальника управління охорони здоров'я виконкому Криворізької міської ради Олександр Лук'яненко.

Криворізька станція швидкої медичної допомоги за бюджетною програмою МОЗ "Розвиток служби екстреної медичної допомоги" отримала 12 швидких марки "Пежо" та 8 реанімобілів марки "Форд", які оснащені сучасним автономним обладнанням для проведення інтенсивної терапії. Усі автомобілі швидкої оснащені системою GPS-моніторингу та забезпечені мобільним зв'язком.

Джерело:

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20121107_0.html

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...