RSSВерсія для друку
Будівництво сучасних перинатальних центрів поліпшить якість медпослуг для дітей - Президент
27.10.2011

Будівництво перинатальних центрів і сучасних дитячих лікарень дозволить істотно поліпшити якість медичних послуг для дітей. Про це сьогодні заявив Президент України Віктор Янукович під час Всеукраїнської наради з питань захисту прав дитини.

"У сучасних умовах, переконаний, успішна реалізація національних проектів будівництва перинатальних центрів і сучасних дитячих лікарень дозволить істотно поліпшити якість медичних послуг для дітей", - сказав Президент.

Президент наголосив, що сьогодні також гостро стоїть проблема забезпечення права дитини на здоровий розвиток. За його словами, охорона материнства та дитинства залишається невід’ємною складовою реформування національної медицини.

На нараді В.Янукович також висловив думку, що до проблеми забезпечення житлом дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, мають долучатися бізнесові кола, громадські та релігійні організації. Крім того, він наголосив, що беззаперечним пріоритетом державної політики є право дитини на освіту. Президент поінформував також, що впродовж останніх двох років кількість дітей, усиновлених громадянами України, постійно зменшується.

Детальніша інформація за адресою:

www.unn.com.ua/ua/news/27-10-2011/508867/